Hieronder kan je bijvoorbeeld jouw ervaring bij Reiki-Coaching Jessica achterlaten over hoe je een behandeling hebt ervaren.
Als je dit anoniem wilt doen, dan kan dit door bij je naam ‘anoniem’ in te vullen.
Je e-mailadres wordt niet zichtbaar als het bericht wordt geplaatst.
Natuurlijk mag je mij ook persoonlijk mailen als je je ervaring niet wilt delen op de website of iets anders wilt vragen of vertellen.
Alvast bedankt,

Liefs,

 1. Anoniem

  Lieve Jessica,
  Ik realiseer mij net dat ik bijna een jaar met heel veel plezier bij jou in de praktijk kom.
  Dit keer hebben we een familie opstelling met matjes gedaan, wat een mooie ervaring!.. een emotionele maar zo waardevolle sessie, dankjewel daarvoor Jessica.
  X

 2. Bernarda

  Lieve Jessica,
  Laatst heb ik een reiki behandeling bij je ondergaan. Ik wilde je even zeggen dat het op het moment dat jij mij de behandeling gaf al erg prettig was.
  We hebben een klik. Jouw manier van werken is rustig, prettig ,open en je manier van communiceren vond ik erg fijn. Je stelde de juiste vragen en luisterde ook goed.
  Na de behandeling voelde ik een rust, die een paar dagen heeft aangehouden. Fijn hoor. Dank je wel. Tot de volgende keer!
  Warme groet, Bernarda

 3. irma

  Gisteren heb ik een reiki- behandeling mogen ondergaan. Een behandeling in een rustgevende en ontspannen omgeving. Er was direct een klik tussen mij en jou Jessica, dat heb ik als erg fijn ervaren. Het moment van de behandeling kwam voor mij op het juiste moment, een moment waarop jij mij verder hebt kunnen helpen (erg prettig). De behandeling op zich heb ik als prettig ervaren, alles ging in overleg en in rust. Jessica langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de reiki-behandeling die ik gisteren van jou heb mogen ontvangen. Liefs.

 4. Anoniem

  Mijn zoon is bezig met het voorbereiden op zijn presentatie die hij op school geeft.Hij doet het geheel op zijn eigen manier en doet het hartstikke goed. Ik leer loslaten en zo krijgt hij ruimte om te laten zien dat hij het zelf kan. Een mooie les die ik van jou geleerd heb. Trots op hemšŸ˜.
  Jessica bedankt voor deze mooie leerzame momenten!

 5. Rens

  Lieve Jessica,

  Bedankt voor het fijne coachingsgesprek dat je met me voerde. Er was direct een klik, een lijntje, en herkenbaarheid in de manier waarop je mij benaderde. Door jouw open houding en je plezierige persoonlijkheid creƫerde je snel een vertrouwenwekkende sfeer waardoor ons gesprek zonder veel moeite de gewenste diepgang kreeg. Dank je wel!

  Rens

 6. Renate van der Steen

  Lieve Jessica,
  Super bedankt voor je Holistische behandeling in combinatie met Reiki, heerlijk momentje voor mezelf. Je hebt zeker wat aangeraakt en kijk uit naar de vervolg behandeling samen met mijn lieve innerlijk kind . Je bent een mooi en puur mens en vind dat je een prettige rust uitstraalt. Het voelt heel vertrouwd om mijn verhaal met je te delen. Mooi om te zien dat je zo in je kracht staat. Voor iedereen die dit leest: maak een afspraak met Jessica en ervaar het zelf!
  Veel liefs Ć©n een dikke knuffel, Renate

 7. Anoniem

  Lieve Jessica,

  Dankjewel voor de fijne ochtend!
  Ik vind het zo mooi, dat je jouw intuĆÆtie volgt tijdens ons gesprek. Je kijkt naar welke behandeling jij op dat moment het meest vind passen bij mij.
  Dit keer geen behandeling maar een coachingsgesprek, en dat was zo waardevol en voelde helemaal goed.
  Door met jou in gesprek te gaan, krijg ik steeds meer inzichten en leer ik met liefde naar de dingen te kijken die goed gaan, maar ook de dingen die voor mij minder goed gaan.
  Zoā€™n mooi uitgangspunt!
  Bedankt voor jouw enorme hulp en steun. Ik verheug mij op de volgende afspraak.
  Veel liefs

 8. Danielle

  Lieve Jessica, bedankt voor jouw fijne behandeling eind december.
  Je had je heel goed voorbereid en we hadden aan het begin van de behandeling een heel fijn gesprek en hebben samen gemediteerd.
  De Reiki-behandeling was erg bijzonder, fijn en ontspannend. Daarna hebben we fijn nagepraat en mocht ik nog een kaart trekken met een voor mij mooie betekenis.
  Veel liefs, Danielle

 9. Johan Gauger

  Lieve Jessica,

  Heel erg bedankt voor de fijne behandeling! Je hebt een erg vriendelijke, zachte en open houding waardoor ik me makkelijk kon openstellen. Door je houding, wijsheid, professionaliteit en fijne energie heb ik me helemaal over kunnen geven tijdens het consult. Hierdoor is tijdens en de periode na de behandeling veel losgekomen en losgelaten. Mede dankzij jou en de behandeling zit ik weer goed in m’n vel.

  Heel erg bedank voor alles!

  Liefs, Johan Gauger

 10. Brigida Versteeg

  Lieve Jessica,
  Wat ben je een mooi mens! De rust die je uitstraalt, jouw professionele houding geven mij het vertrouwen om mij totaal veilig te voelen tijdens een sessie. Het is voor mij daarom niet moeilijk om mij over te geven aan een fijne behandeling, of een goed coaching gesprek. Dank je wel voor jouw positieve bijdrage in mijn leven!

  Heel veel liefs,
  Brigida

 11. Anoniem

  Lieve Jessica,
  Wat een fijne en mooie behandeling heb ik mogen ontvangen van jou, dankjewel daarvoor!
  Het was voor mij intens. Ik voelde de energie stromen, echt heel bijzonder. Zo mooi ook dat je vanuit jouw intuĆÆtie werkt.
  De sfeer was erg fijn.
  Na de behandeling, en nu nog steeds ( 2 dagen later) voel ik een soort innerlijke rust over mij heen. En dat is een heel fijn gevoel.
  Ik kan haast niet wachten totdat we de tweede behandeling/sessie gaan starten.
  Tot gauw, liefs

 12. Recensie van een cliƫnt

  Vanaf onze eerste ontmoeting voelde ik me erg op mijn gemak bij Jessica. Ze heeft een groot empatisch vermogen. En is erg opmerkzaam op knelpunten in iemands leven.

  De eerste keer dat ik bij haar kwam heb ik een heerlijke reikibehandeling mogen ontvangen. Ik voelde me van tevoren onrustig en moe. Erna voelde ik me rustig en energiek.

  De tweede keer heb ik een hele bijzondere ervaring gehad met schaalwandelen. Dit in combinatie met het vasthouden van buisjes olie (remedies). Waarbij ik sterke lichamelijke sensaties voelde die later bij de uitleg helemaal bleken te kloppen. Bij het lopen werd voor mij erg duidelijk waar ik naartoe wil werken in mijn leven. Het gaf me focus en overzicht.

  Daarna hebben we bij wijze van nabehandeling nog een aantal telefoongesprekken gehad. Waarin ik me erg gehoord voelde. Het maakte voor mij helder dat ik meer rustmomenten voor mezelf mocht gaan creƫren.

  Als ik er nu op terugkijk verkeerde ik toen in een erg onrustige periode van mijn leven. Ik ben sindsdien verhuisd. Mijn oorspronkelijk hulpvraag; meer rust in mijn leven en me steviger voelen, heb ik heel duidelijk bereikt mede dankzij Jessicaā€™s fijne begeleiding en ondersteuning.

  Lieve Jessica bedankt! Ik zou graag in contact met je blijven.

 13. Petra v. E.

  Lieve Jessica, het voelde heel fijn om door jou zo warm te worden ontvangen. De plek waar we zaten was met oog voor detail ingericht. Eerst een lekker kopje thee tijdens een verhelderend gesprek waarin empathische en diepere vragen elkaar natuurlijk afwisselden . Daarna een heerlijke, rustgevende reiki behandeling op de tafel met zachte muziek op de achtergrond. Ik voelde me tijdens de hele behandeling erg ontspannen en soms voelde het alsof ik droomde maar dankzij extra aarding bij de voeten bleef ik me bewust van wat er gebeurde. Het bijzondere klingeltje aan het einde van de behandeling werkte als een zachte wekker. Na de behandeling voelde ik meer energie dan de dagen ervoor. De liefdevolle aandacht van Jessica voelt als een watme dekenā£ļø

 14. Anoniem

  Lieve Jessica,
  Er gebeurt weer zoveel in mijn leven, dat ik voelde weer graag een behandeling te ondergaan. Behandelingen heb ik inmiddels al diverse keren mogen ontvangen bij jou en steeds weer kwam het juiste aan de orde en gebeurde er mooie kloppende dingen op verschillende manieren. Daardoor is het fijn om juist door dit en de liefdevolle ontvangst en het grote vertrouwen weer bij jou te komen. Deze keer was het weer heel treffend door iets nieuws erbij, omdat je mij toch vroeg om over een hulpvraag na te denken en of je mij op afstand mocht inscannen. Onvoorstelbaar dat dit dan weer zo stroomlijnt met gevoel in de behandeling en het praten daarna. Het heeft nog fijn doorgewerkt. 2 weken erna, mocht ik nog een hart meditatie doen, (dit voelde zo bij mij, om na de voorgaande behandeling iets nog meer te versterken, wat was aangeraakt) pfffff ……. wat een warmte gewoon door jouw handopleggingen en mijn handen op mijn hart, jouw stem die mij de weg binnen in mij wees, tranen van ontroering. Dank je wel lieve Jessica, indien mijn lichaam/geest weer iets nodig heeft dan zal ik weer graag een afspraak maken. Veel liefs

 15. Kim

  Blanco, zonder enige ervaring en nieuwsgierig ging ik er in en ik had me voorgenomen mij open te stellen voor wat komen ging.

  Ik heb de behandeling als zeer ontspannen ervaren.
  Van begin tot eind creƫerde jij een relaxte sfeer.

  Bedankt!

 16. Ellen

  Lieve Jessica,

  Dank je wel voor de heerlijke, ontspannen Reiki-behandeling. Je bent een warm mens, ontzettend puur.
  Ik was echt op mijn gemak en stond hierdoor open om Reiki te ontvangen. Ik voelde het goed stromen en er zijn zeker dingen aangeraakt.
  Ik heb mooie inzichten mogen krijgen! Blijf lekker zo door gaan lieve Jessica!

  Liefs Ellen

 17. Susanne

  Op zoek naar een manier om meer bij mezelf te komen en minder geleefd te worden, ben ik bij jou terecht gekomen.
  De eerste reikibehandeling ging ik nieuwsgierig, open maar ook wel kritisch in. Ik had er veel over gelezen, maar was het niet te zweverig voor me??
  Na die ene behandeling was ik al om. Het warme welkom, de hele ontspannen behandeling (die alleen daarom al fijn was) waarbij ik ook iets voelde gebeuren in mijn lichaam, de wijze waarop je tijdens gesprekken luistert en vraagt met veel respect voor de ander, de rust en tijd die je neemt, maken dat het een hele fijne en bijzondere ervaring was.

  Inmiddels ben ik meerdere keren bij je geweest voor een behandeling en elke keer was het een hele andere beleving. Ik heb warmte gevoeld, maar ook kou. Van ‘iets’ voelen stromen door je lichaam tot tintelende lichaamsdelen. Maar elke keer voelde ik me letterlijk een stukje lichter op weg naar huis.

  Ik kan een behandeling van jou echt iedereen aanbevelen, al zou het alleen maar voor de ontspanning zijn…!! Al wat er meer voor je uitkomt is alleen maar mooi meegenomen.

 18. Anoniem

  Wat voel ik me dankbaar na deze paar behandelingen. Wat mag het nu in rust weer stromen na de chaos in mij. Ook zo heerlijk om te ervaren dat ik het niet alleen hoefde te doen. Wat mooi en verwonderlijk elke keer weer, elke keer anders. Ik heb een groot vertrouwen in jou, dank, dank je wel!! Lieve hugh

 19. Anoniem

  Op het juiste moment op de juiste plek, bij jou op de bank, zo voelt (voelde) het. Ongelooflijk wat een doorstroming vond er plaats. Ik had dit nooit verwacht. Wat ik zo enorm fijn vond dat je na de behandeling, toen er toch een behoorlijke reactie los kwam bij mij, nog liggend op de bank bij het bijkomen van de behandeling, je me op de juiste momenten meehielp of juist alleen liet gaan. Zo liefdevol, maar ook heel integer, zo kloppend. Ik voelde duidelijk dat ik het niet alleen hoefde te doen, woorden schieten eigenlijk tekort bij zo’n diepe ervaring. Het mocht er zijn allemaal. Ik mocht het delen met je achteraf in gesprek bij een heerlijk glas water. Daardoor kwamen er bij mij inzichten van oude dingen, die ik nu mag laten gaan in liefde, wat een geschenk, wat een cadeau. Dank je wel lieve Jessica, wat heerlijk dat je er bent.

 20. Anoniem

  Ik heb de behandeling als heel bijzonder ervaren.
  Jessica heeft mij in het begin uitgelegd wat ze ging doen, en ze zei ga lekker liggen en laat het op je afkomen.
  Voor mij was het de eerste keer dat ik een Reiki behandeling kreeg, en dat was toch wel spannend.
  Jessica is een lief, open en rustig persoon en voelde me meteen op mijn gemak bij haar, dat was zo fijn.
  Tijdens de behandeling heb ik warmte en kou gevoeld, dat was bijzonder. Na de behandeling hebben we gesproken over onze ervaring en dat was heel fijn.Ik ben met een heel fijn gevoel weer naar huis gegaan. Het heeft me een heel rustig gevoel gegeven en de dagen daarna ook, ik kan het het beste omschrijven als “voldaan”. Heel fijn dankjewel Jessica.Bedankt voor de fijne behandeling en tot een volgende keer.

 21. anoniem

  Lieve Jessica, natuurlijk als eerste gefeliciteerd met jou eigen website. Het ziet er echt super mooi uit. Het is al even geleden dat ik een aantal behandelingen van jou mocht ontvangen, maar graag wil ik nu toch nog even een reactie geven hoe ik het heb mogen ervaren. De warme binnenkomst, de fijne energie en het op mijn gemak stellen voelde al heel geruststellend. Wat mij nog het meeste bij is gebleven, is de ongelooflijke warmte die er al direct was bij de eerste handoplegging, heeerlijk!! Maar ook door het automatisch volgen van jouw handen te mogen ervaren, direct zo ontspannen te worden en daardoor zo uit mijn hoofd. Zelfs van soms externe geluiden had ik totaal geen notie, terwijl ik daar zeer gevoelig voor ben. Na de behandelingen was het fijn soms kort, soms wat langer te evalueren en wat te drinken. Door al die behandelingen voelde ik mij energieker, leeg (leger) in mijn hoofd, en van binnen fijn. Ook gaat het nu heel goed met de knieƫn, waar ik super blij mee ben. Ik vind je een hele mooie lieve en integere vrouw en ik zou zeker mensen een behandeling (en) van jou gunnen. Het is echt een cadeau. Uiteraard kom ik graag weer bij jou terug mocht ik fysieke klachten of wat energie nodig hebben. Veel liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *