In mijn praktijk geef ik energetische behandelingen en holistische coachingsessies (en vanaf volgend jaar ook reikicursussen 1, 2, en 3A) volledig afgestemd op jou en met praktisch toepasbare handvatten die bij jou passen. Ik pas hierbij verschillende technieken toe met Reiki als rode draad. Reiki staat voor de onuitputtelijke bron van universele levensenergie die ons helpt balans te brengen, inzichten te krijgen en ons energielevel op peil te houden. Ook kunnen blokkades opgeheven worden of oude trauma’s worden geheeld. Het is een natuurlijke geneeswijze waarbij de levensenergie wordt doorgegeven door middel van handoplegging.

Dit alles doe ik in gezamenlijk overleg om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden op jouw levenspad.
Een van de eerste belangrijkste dingen vind ik het hebben van een wederzijdse klik.
In een kennismakingsgesprek luister ik graag naar jouw verhaal. Wat vind jij belangrijk? Waar word jij blij van? Wat is hiervoor nodig? Hoe kan ik jou daar het beste bij helpen.
Daarbij vind ik het belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt en door openheid en wederzijds vertrouwen je kan openstellen om te gaan ontdekken wat je echt vanuit je hart wilt.

Vervolgens gaan we aan de slag met zaken waar je tegenaan loopt waardoor je nu niet volledig het beste uit jezelf kunt halen. Hierbij werk ik vanuit een holistische visie waarbij ik kijk naar jou in z’n geheel. Door de behandelingen verkrijg je zelfkennis en bouw je een veilige basis op waar je altijd op kan terugvallen.

Ik leer je tools die je inzichten geven om het beste uit jezelf te halen, bewust te blijven zorgen voor je eigen energie en te gaan voor een leven waarin je echt weet en doet wat je wilt.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen die bij mij zijn geweest? Lees dan gauw de recensies.