Holistische behandeling
€ 65,- per 60 min
Coachwerk i.c.m. diverse technieken voor persoonlijke groei om o.a. oude overtuigingen, emoties en gedachtes los te laten en weer in contact te komen met wie je in wezen al bent.
Reikibehandeling
€ 50,- per 60 min
Door mijn handen intuïtief neer te leggen, geef ik energie door om jou weer in balans te brengen en eventuele blokkades op te heffen. Zo kan je energie weer vrij stromen met innerlijke rust en meer bewustzijn als resultaat.
Reiki-afstandsbehandeling
€ 30,- per 30 min.*
Mocht je niet in staat zijn om naar de praktijk te kunnen komen dan is het mogelijk om een reiki-afstandsbehandeling af te spreken. Intuïtief stem ik mij dan op jou af en geef net als bij een reikibehandeling energie door. Na afloop hebben we een kort telefonisch nagesprek.
Onlinecoachgesprek
€ 65,- per 60 min.*
Via facetime bespreken we tegen welke problemen je aanloopt. Met op maat gemaakte handvatten die bij jou passen en die je goed kan integreren in jouw leven.
Cadeaubon Wil je iemand verrassen met bijvoorbeeld een ontspannende reikibehandeling. Geef dan een cadeaubon van Reiki-Coaching Jessica.
* Dient vooraf betaald te worden.
Prijswijzigingen voorbehouden.


In 2019 is het ook mogelijk diverse reikicursussen te volgen, nadere informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Een afspraak afzeggen kan kosteloos, indien dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak wordt gedaan. Dit kan telefonisch of per e-mail.

In de praktijk is het niet toegestaan om schoenen te dragen, daarom graag dikke sokken of sloffen meenemen. Om goed in verbinding te blijven met elkaar is het ook wenselijk om het geluid/trillen van je telefoon en/of fitbit uit te zetten.

De praktijk is aan huis gelegen op de tweede verdieping. Er is geen aparte wachtruimte aanwezig, daarom ben je vanaf 5 minuten voor aanvang van de afspraak welkom. Dit is ook in verband met de voorbereiding op de behandeling. Mocht je later komen, dan gaat dat van je behandeltijd af.

Reiki-Coaching Jessica kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor mogelijk lichamelijk letsel of psychische klachten. Cliënt blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor gemaakte keuzes.
Wanneer je onder behandeling bent bij een arts (specialist) of hiervan in het verleden sprake was, dan dien je dit altijd aan zowel je behandelend arts/specialist als aan Reiki-Coaching Jessica vóór aanvang van een behandeling of sessie door te geven.

Op alle behandelingen en sessies zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Hier kun lezen dat Reiki-Coaching Jessica zorgvuldig omgaat met je persoonsgegevens (AVG/privacywet).