Lijkt het jou ook fijn om genoeg energie over te hebben om eindelijk te doen wat jij het liefst doet? Maar weet je niet waar te beginnen? Misschien herken je de situatie wel dat je je soms met je telefoon opsluit op de wc om even een rustmomentje voor jezelf te hebben? Wie herkent dit niet ?

In mijn praktijk geef ik holistische behandelingen, coachingssessies en reikicursussen (1, 2, en 3A) volledig afgestemd op jou en met praktisch toepasbare handvatten die bij jou passen. Ik pas hierbij verschillende technieken toe met Reiki als rode draad. Reiki staat voor de onuitputtelijke bron van universele levensenergie die ons helpt balans te brengen, inzichten te krijgen en ons energielevel op peil te houden. Ook kunnen blokkades opgeheven worden of oude trauma’s worden geheeld. Het is een heerlijke zachte energie om mee te werken die in combinatie met diverse technieken zoveel voor je kunnen betekenen. Het helpt jou inzien wat op dat moment het meest aandacht nodig heeft. Door te luisteren naar de signalen die je lichaam afgeven en die jou vragen om gezien en gehoord te willen worden, om vervolgens verder te kunnen worden geheeld.

In een kennismakingsgesprek luister ik graag naar jouw verhaal. Een van de eerste belangrijkste dingen vind ik het hebben van een wederzijdse klik. Daarbij vind ik het belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt en door openheid en wederzijds vertrouwen jij je kan openstellen om te gaan ontdekken wat je echt vanuit je hart wilt. Wat vind jij belangrijk? Waar word jij blij van? Wat is hiervoor nodig? Hoe kan ik jou daar het beste bij helpen. Dit alles doe ik in gezamenlijk overleg met jou om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden op jouw levenspad.

Vervolgens gaan we aan de slag met zaken waar je tegenaan loopt waardoor je nu niet volledig het beste uit jezelf kunt halen. Hierbij werk ik vanuit een holistische visie waarbij ik kijk naar jou in z’n geheel. Door het verkrijgen van zelfkennis en de tools die ik je aanreik en die inzichten geven zodat je zelf de regie over je eigen leven kan houden. Zo bouw je een veilige basis op waar je altijd op kan terugvallen bij jezelf.

Bewust leren zorgen voor je eigen energie, te ontdekken wat jouw werkelijke behoeften zijn en zo te gaan voor een leven waarin je echt weet en doet wat je wilt!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen die bij mij zijn geweest? Kijk dan bij de recensies.